Kicsiref
annex/kezdolap_nagy/nagy1k.jpgannex/kezdolap_nagy/nagy2k.jpgannex/kezdolap_nagy/nagy3k.jpgannex/kezdolap_nagy/nagy4k.jpgannex/kezdolap_nagy/nagy5k.jpg
Cégünk az utóbbi időben erőteljes fejlődésen ment keresztül, ami köszönhető a magas színvonalú szabvány szerinti munkavégzésünknek és a piacon lévő versenyképes árnak is.

Beszállítói szerződéseinknek köszönhetően az igényes ipari lapok területén cégünknek piacvezető szerepe van. Ezen szerződések lényege, hogy az ország területére kiírt tenderek, projektek jelentős részénél csak cégünk tudja biztosítani a kiírásban szereplő speciális anyagokat. Ezen anyagok beépítéséhez minőségi, specifikus szaktudás szükséges. Megrendelőinknek abban az esetben teljes körű garanciát tudunk biztosítani, amennyiben az áruszállítástól a kivitelezésig mi végezzük az összes munkálatot.

A hazai piacon található kivitelező cégek többségétől eltérően, cégünk nagy hangsúlyt fektet a kivitelezés minőségére, valamint az általunk alkalmazott műszaki megoldások technikai fejlettségére.

Ennek érdekében szakembereink folyamatos képzésben vesznek részt a hazai műszaki megoldások és szabványok elsajátítása érdekében, valamint az általunk forgalmazott lapok esetében speciális képzésben is részesülnek a gyártó cég által. A kivitelezési munkáknál az ISO 9002-es minőségi tanúsítvány vonatkozó előírásait követjük. A fent felsoroltakon kívül célunk az, hogy egy olyan generál kivitelezéssel foglalkozó céget hozzunk létre, amely adottságai alapján egyedülálló a hazai piacon.
Terveink között olyan luxus igényeket kielégítő társasházak megépítése szerepel, ahol megfelelő környezetben tudnánk prezentálni az általunk kialakított üzletpolitikát, mely szerint magas színvonalú termékeink a jó minőségű munkavégzéssel párosulnak.